Aiga> Tala Fou> Mafuaaga mo Luga Luga o le Teu Tupe Faapitoa Vaega
October 13, 2023

Mafuaaga mo Luga Luga o le Teu Tupe Faapitoa Vaega

O le Luga o le Luga o le Teuufaatasiga o loʻo mafua mai i le le lava o le malosi o le malosi i luga poʻo le faʻaleagaina e malosiaga mai fafo. Sei o tatou vaʻai i mea taua e lua: E le lava le tele o le malosi ma le malosi o le malosi. O a mea o a mea e fesoʻotaʻi ma le malosi o nei itu i nei mea e lua, faʻapitoa e pei ona taua i lalo:

Investment casting partsPrecision Casting Parts

1. I le tulaga o le tauina o le visa mo 'au, o le tauina o le fusi oneone vaega, a o ausia le magafagafa o ofu oneone. O le alavai maualalo o le taupulega e maua ai le le lava le malosi o le manifinifi o le manifinifi ma maualuga tausiga videos o le cloting, mafua ai le mativa O le mafanafana o le vevela e matua maualalo lava, mafua ai le vaega muamua o le taʻotoga e malu ai ma mafua ai ona paʻu ese le tau.


2. I le tulaga o le faʻatinoina o gaioiga faatino mo le teuga o aitalafu, ae le agavaa, faʻatonutonu, ma feʻau faʻapitoa e mafua ai le afaina o le malosi; O le faila sauniuniga taimi e faapuupuuina ma le toe maua atoa; Le mafai ona faʻatatauina le tausiga o ofutino e mafua ai le faʻamalologa o le toʻilalo poʻo le le fiafia Le mativa e ono fua mai o ofutau; Faʻaopopoina le tele o mea totino e faʻamalosia pe faʻaleleia atili isi mataupu i totonu o le koletiʻe, e mafua ai le atoatoa le mautu o le ogaumu; O le soʻotaga fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻateleina ai le faʻaleagaina o ofutino i lo latou lagona o le faʻaopopoina e le o le faʻaopopo e le faʻatusalia o loʻo faʻatatauina pe faʻapitoa; O le tapenaina o le fiafiaga e le faʻavaeina e tusa ma faʻamatalaga, ia e matua faʻasauina, ma le faʻatinoga o tamaʻi peleti e le oʻo i le paʻu o le paʻu. O le mea moni, o le tapenaina o le fiafiaga ua faʻapitoa foi; O suiga i le ofutino i le siʻosiʻomaga e taua tele le taua o le umi o le fesoʻotaʻiga.


3. I le tulaga o le faʻapipiʻiina ma oneone tusi talosaga, o le uloea ua manifinifi ona o le faamutaina o le umi taofiofia taimi; Puʻupuʻu pupuʻu tino faʻatonutonuina taimi, mativa faʻaputuga faʻaputuga faʻaputuputu ma faʻamamaina; Le lelei le sefe ma le le lava o le malosi o le malosi.


4. I le tulaga o uʻamea o loʻo faʻamamaina vaega mago, o le taimi faʻamago ua uumi, mago, pe puʻupuʻu foi; Le talafeagai le matutu matutu matagi saoasaoa ma le vevela.


5. I tulaga o oneone mea, o le oneone aitema ei ai se paʻu paʻu mea, ma i le taimi o le sefeina o faʻagasologa, o le pefu o loʻo unite i le sefeinaina; O le sili atu le faʻaaogaina o le sili atu o oneone mea e maua ai le le lava le malosi o le taʻotoga.


6. I le tulaga o le lafoina o le faʻatulagaina mamanu, e mafai ai e le tagata mativa ona faʻauiga o le dawoxtion o le faʻafamiʻo o le dadxe o le faʻalauteleina ma mafatiaga, e mafai ona oʻo atu i faʻafitauli ogaoga; O le laʻau manoa faʻagaoioiga, ma o le eccencetric e faʻamalosi i le taimi o le uʻamea faiga na mafua ai le paʻu o le moli moli.

7. I le tulaga o le teuina o le teuina o le vaega o le vaega, o le oloa o loʻo mafolafola, ma o le taʻoto e vavae ese mai le wax greats, mafua ai le tau o le tino tele.


8. A maeʻa le lafoina, e tele atu le tele o vai toe talo i totonu o le potu malolo, lea o loʻo tao saʻo i le ogaumu, ma faʻaleagaina ai le taina o le vai; I se tulaga lautele, pe a uma ona lafoaʻi, o le fatu uila e manaʻomia ona teuina mo se vaitaimi aʻo leʻi sasaina ma sasaa.

9. O le taʻoto o le ata o le ata o le 'olo e tatau ona' alofia ai vave le vevela e puipuia ai le paʻu o le moa mai le faʻateleina o le taʻele.

10. E i ai se malosi i le fetaui i le taimi o le atigi. Faʻamamago, faʻamalositino, faʻafefeteina, ma isi mea e pei o masini sa sefe ma folaina oneone oneone mafai ona mafua ai le feeseeseaiga.

Tupe teufaafaigaluegaina (faʻapea foi ma le lauiloa o le kati ma leiloa wax lafo ) o se galuega faigata tele i le tele o faʻafitauli, aofia ai ma le tele o tomai faʻapitoa.


O matou o le tagata gaosi oloa e faʻatino ai le faʻafaigaluegaina o auaunaga o tautua. Matou te faʻamoemoe o loʻo tuuaʻeseina le lafulemu o le matua o le fatuina o le matou faʻasoaga o le a matou fesoasoani i le teufaafaigaluega o loʻo faia muamua o propetiors. A iai ni au faʻafitauli, faʻamolemole imeli ia matou. O le a tatou tali ma manatu, aʻoaʻoga, poʻo fofo e faʻavae ai le tatou galuega.

Imeli: BoAAH@SCZZZZZYTD.com

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu